Turåret 2017


Året 2017 med Einar Bjørkevoll
2017 var et begivenhetsrikt år med mange flotte turer.

Årets første telttur gikk til Langsua. Om jeg skal være helt ærlig, så var jeg mest på utsiden av nasjonalparken med utsikt inn i Langsua.

Påsken startet med en langhelg på Rondane Gjestegård sammen med min kjære. En vakker plass med et hyggelig vertskap og vakker natur rett utenfor.

Etter en rolig og romantisk langhelg, plukket vi opp en god kompis. Min kjære reiste hjem og vi tok fatt på turen fra Venabygdsfjellet til Nordseter. En vakker tur i vekslende vær i fint lettgått terreng i både langs trikkeskinner og langs kvistede DNT løyper.

Når mai gikk mot slutten, ble det tid for en skogstur igjen. Turen gikk på øvre Romeriksåsen. Sommeren er på vei, solen varmer og gir bud om en fin tid.

Årets langtur gikk fra Hjerkinn til Venabygd, vakker tur i nesten for varmt sommervær.

Blefjell ble neste tur, endelig en tur sammen med min kjære og gode venner

I midten av september ble det tid til en tur tilbake til Rondane Gjestegård. Godt med en rolig helg i vakker høststemning og flotte farger sammen med min kjære. Tror jeg aldri blir lei denne flotte plassen

Det ble mange turer i nærmarka. For meg betyr det som oftest Romeriksåsen. Og hva er vel bedre enn å la tankene fly ved et vann i skogen?

Ble også tid til en sen høsttur til Ringebufjellet. Tidlig oktober er skiftende, så da får en både forsmak på vinteren og siste rest av høsten. Og det er godt å roe ned i en travel hverdag.

Turåret ble avsluttet med en flott tur til Femunden i romjulen. Dårlig vær de to første dagene, så ble liggende i ro og kom ikke så langt inn i Femundsmarka som jeg hadde tenkt. Siste dag våknet jeg til en fantastisk fin soloppgang og en himmel fri for skyer.

Turer


Langsua Langsua Langsua Ringebufjellet Ringebufjellet Romeriksåsen Rondslottet Rondane Blefjell Blefjell Rondane Gjestegård Høststemning ved Rondane Gjestegård Romeriksåsen Ringebufjellet Soloppgang over Femunden